Prošle nedelje smo započeli, a ove zaokružujemo priču o astro zdravlju i Strong Nature preporukama za njegovo poboljšanje.

Vaga

Vage su nežnije nego što se čini. Koža im je posebno osetljiva na stres, a opšte zdravlje u velikoj meri uslovljeno raspoloženjem. Za njih je posebno važan vitamin E jer eliminiše toksine i pomaže jetri da održi normalnu funkciju. Zato je Epobalans+ pravi izbor za Vage.

Škorpija

Škorpije se često oglušuju o poruke svog tela, a emocije potiskuju. To se negativno odražava na raspoloženje, ali i na imunitet. Pripadnici ovog horoskopskog znaka imaju osetljive urogenitalne organe, žene su posebno sklone urinarnim infekcijama. Urofit brusnica sadrži suvi ekstrakt celog ploda brusnice i povoljno utiče na zdravlje urinarnog trakta.

Strelac

Strelci imaju mnogo ciljeva i planova, ali ako se stvari odvijaju suprotno njihovim očekivanjima, skloni su da utehu pronalaze u hrani i tako „nabace” višak kilograma. Ne samo zbog linije već i zbog problematičnog tena, treba da izbegavaju jaku i začinjenu hranu, gazirana pića, slatkiše… Strelci su ljubitelji sporta, ali su skloni sportskim povredama. Adekvatna oprema i zagrevanje pre treninga su obavezni, a ako do povrede ipak dođe, Glukozamin sulfat će ubrzati oporavak.

Jarac

Desetom znaku zodijaka najveći problem zadaju kosti i zglobovi. Mediteranski način ishrane i redovna fizička aktivnost se povezuju sa jačim kostima. Strong Nature podrška je vitaminsko-mineralni trio Magneziju, Kalcijum, Vitamin D3. Magnezijum i kalcijum doprinose pravilnom razvoju i zdravlju kostiju, a vitamin D3 omogućava maksimalnu iskoristivost oba minerala.

 

Vodolija

Vodolije su podložne stresu pa je potrebno da pronađu ventil za oslobađanje od napetosti. A to može biti joga, meditacija, šetnja, ples čak i ekstremni sportovi. Kumulirana napetost može dovesti do problema sa srcem pre svega do tahikardija i aritmija. Mega Omega doprinosi vitalnosti srca i krvnih sudova. Za njihovo zdravlje je veoma važan kvalitetan san, ali i urednija ishrana.

Ribe

Osim što je voda astrološki element Riba, ona je za njih izvor zdravlja i opuštanja. Nedostatak joda će nadomestiti jelovnik na kome su zastupljeni morska riba, alge, školjke i drugi plodovi mora. Tiroid formula sadrži ovaj mikroelement od vitalnog značaja za funkciju štitne žlezde. Vodeni sportovi, ali i šetnja pored vode za njih imaju terapeutski efekat.

Bilo da se rukovodite porukama zvezda ili horoskop čitate iz razonode, jedno je sigurno: briga o zdravlju je pola zdravlja. Zato slušajte svoje telo, uvažavajte emocije, filtrirajte misli i uvek tragajte za svojom „plavom zvezdom”.