Za nekoga su zvezde samo usijana nebeska tela, a nekome su smernice na životnom putu. Ako vas zanima šta nam poručuju na aspektu zdravlja, na pravom ste mestu.

 

Ovan

 

Teško je živeti na rubu iscrpljenosti, a Ovnovi to najbolje znaju. Umesto za zanemaruju svoje granice i potrebu za odmorom, treba da nauče da uspore, predahnu, napune baterije. S obzirom na sklonost anemiji, potrebno je da povedu računa o ishrani i obogate jelovnik namirnicama bogatim gvožđem. A za njegovu bolju apsorpciju potreban je vitamin C.

 

Bik

 

Ovaj horoskopski znak važi za velikog gurmana zbog čega je sklon višku kilograma , povišenom holesterolu  i probavnim smetnjama. Zato se promene u ishrani nameću kao nužnost – odoleti masnoj i začinjenoj hrani, uključiti u jelovnik što više voća i povrća, jesti polako kako bi se produžilo uživanje u hrani bez opterećivanja stomaka. A ako vam ipak zatreba pomoć, računajte na Strong Nature! Aktivni ugalj + probiotik olakšava stomačne probleme i doprinosi boljem varenju.

 

Blizanci

 

Osetljiv nervni sistem Blizancima stvara problem nesanice. A kvalitetan san je potreban za zdravlje i energiju neophodnu njihovom nemirnom i radoznalom duhu. Dragi Blizanci, okružite se prirodom, naučite tehniku dubokog disanja i nov način reagovanja na probleme, vežbajte… To će rastvoriti napetost i obnoviti vitalnost. Deep Sleep Melatonin je Strong Nature formula za problem nesanice na bazi melatonina i suvog ekstrakta cveta pasiflore.

 

Rak

 

Osnovni zdravstveni problem Rakova povezan je sa probavom. Uglavnom je psihosomatske prirode s obzirom na njihovu naglašenu emotivnost. Trčanje, joga, bavljenje svojim emocijama… će ojačati telesnu i duhovnu snagu i rešiti problem posezanja za hranom zbog mentalnog ili emotivnog napora.

 

Lav

 

Lav ide preko svojih granica, rasipa energiju, pa se srce prvo pobuni. Zbog sklonosti kardiovaskularnim tegobama, potrebno je da usvoji zdrave životne navike. Prija mu izlaganje suncu, da pliva i uvek bude fizički aktivan. Vežbanje joge će mu pomoći da se fokusira i opusti. Dodatak ishrani Koenzim Q10 + Acetil-L-karnitin čuva zdravlje srca i krvnih sudova.

 

Devica

 

Pripadnici ovog znaka su skloni perfekcionizmu, samokritičnosti, melanholiji pa, iako vode računa o izboru zdrave hrane, imaju problem sa probavom. Zato što su mozak i stomak stalno „na vezi”. Devicama je potrebno da nauče kako da se opuste, zabave, razonode, razvedre raspoloženje. Ali i da uvek imaju probiotik u svojoj kućnoj apoteci.

 

Do sledećeg čitanja, kada zatvaramo krug zodijaka, želimo da vam zvezde budu naklonjene.