U prirodi čoveka je da se kreće. Da uči, istražuje, doživljava novo, obogaćuje iskustvo. Putovanja su melem za um i dušu, prilika za razvoj, ali i motivator da se lakše nosimo sa stresom i rutinom svakodnevice. I nije važno koliko se daleko putuje i koliko se novca troši, važna su iskustva i bolji uvid u sebe, svoj život i sve što ga čini jer distanca bistri pogled. Priprema za put može da optereti, učini nas napetim i zaboravnim. Strong Nature je tu da vas podseti koje je suplemente korisno imati uz sebe na letovanju.

AKTIVNI UGALJ + PROBIOTIK

Umor od putovanja, promena hrane, kvalitet vode za piće mogu da doprinesu porastu broja patogenih bakterija u crevima i pojavi neprijatnih gastrointestinalnih poremećaja – bolova i grčeva u stomaku, dijareje… Naša energija je uslovljena dobrim varenjem. Tečnost pomaže da hrana lakše prolazi kroz creva i podstiče vlakna da se aktiviraju. Dovoljan unos ispravne, najbolje prečišćene vode smanjuje rizik od pojave smetnji sa varenjem. Tome doprinosi i unošenje namirnica bogatih vodom – lubenica, dinja, citrusi, bobičasto voće, paradajz, krastavac… Strong Nature podrška zdravom stomaku dolazi u obliku 2u1 – Aktivni ugalj + Probiotik. Aktivni ugalj, zahvaljujući velikoj specifičnoj površini čestica, adsorbuje i eliminiše brojne toksine, brzo rešava probleme sa varenjem i poboljšava opšte stanje organizma. Sa upotrebom Probiotika poželjno je početi pre odlaska na odmor i nastaviti tokom njegovog trajanja kako bi se predupredili potencijalni negativni efekti promene rutine.

BETATEN PROTEKT

BetaTen protekt priprema kožu za sunčanje, štiti je i doprinosi pigmentaciji. Preporuka je da počne da se koristi 1 kapsula na dan 2-4 nedelje pre odlaska na more. Dobro je nastaviti sa njegovom upotrebom tokom i nakon odmora kako bi se preplanuo ten održao što duže. Njegova upotreba ne isključuje korišćenje preparata za sunčanje sa zaštitnim faktorom i UVA/UVB zaštitom. Osim što je važno da ih koristimo kako bismo se zaštitili od štetnog UV zračenja za vreme preporučenog vremena izlaganja suncu, važno je da na kožu nanosimo adekvatnu količinu (oko 6 kašičica, a nećete preterati ni ako se rukovodite onom „više je bolje“) kao i redovno obnavljanje zaštitnog sloja, naročito nakon plivanja, brisanja peškirom i znojenja.

DEEP SLEEP MELATONIN

Svaka promena, ma koliko bila lepa i željena, može se odraziti na dužinu i kvalitet sna, posledično i na energiju i raspoloženje. Tako je i sa putovanjima. Ako vam na odmoru treba duže od 30 minuta da utonete u san, budite se više puta tokom noći i teško se opet uspavljujete ili putujete daleko pa se suočavate sa promenom vremenskih zona i pratećim neprijatnostima, Deep Sleep Melatonin vam može biti od koristi. Zahvaljujući spoju melatonina i ekstrakta cveta pasiflore, zaspaćete brzo i lako, a jutro pozdraviti odmorni i raspoloženi.

VITAMIN C

Koža će biti potpuno zaštićena od štetnog spektra sunčevog zračenja ako se o njoj brinemo spolja i iznutra – ishranom, hidratacijom i dodatnim unosom vitamina i minerala. Izloženost suncu oštećuje kolagen i elastin, a može i da oslabi imunitet. Vitamin C obnavlja i osvežava kožu, sprečava njeno prerano starenje i stvaranje bora i pruža podsticaj telu da se izbori sa upalama i infekcijama.

Želimo vam da ovog leta vaša čula ne apstiniraju od uživanja, um od lepih misli i novih ideja, a srce od radosti i zahvalnosti. Putujte sa osmehom i sačuvajte ga po povratku sa odmora!