Raspust, produžen vikend, dugoočekivani godišnji odmor su idealne prilike da spakujete kofere i otputujete. Da iskoračite iz rutine svakodnevice, odmorite i glavu i dušu i pronađete svoj izvor sveže energije koja će odagnati umor i napuniti baterije. I dok teku pripreme za put, tu smo da vas podsetimo koji su to Strong Nature proizvodi koje je dobro da imate uz sebe na putovanju.

AKTIVNI UGALJ + PROBIOTIK

Strong Nature spoj za dobro varenje je uvek dorastao neželjenim odgovorima organizma na promenu rutine i ishrane na putovanju. Probiotik uspostavlja narušen balans crevne flore. Kako bi se predupredile neprijatnosti i komplikacije na putovanju, preporučuje se da počnete da ga uzimate nekoliko dana pred put, a onda nastavite tokom celog njegovog trajanja. Aktivni ugalj efikasno deluje u slučaju dijareje kod dece i odraslih, pomaže kod nadutosti i gasova, ali i olakšava posledice mamurluka.

MELATONIN

Spavanje u nepoznatom okruženju otežava uspavljivanje uprkos dobrim uslovima smeštaja (udobnost, odsustvo buke i drugih ometajućih faktora). Osim toga, utiče da je leva strana mozga na oprezu, pa je san lakši. Ako idete na duže putovanje, treba da znate da svaki sat vremenske razlike iziskuje jedan dan oporavka i prilagođavanja. Na visini zadatka na svakoj destinaciji je Deep Sleep Melatonin, Strong Nature dodatak ishrani koji skraćuje vreme potrebno da zaspite, reguliše džet leg i pomaže vam da se probudite odmorni i spremni za dan put avantura.

GLUTEN CONTROL

Znate da bezglutenski režim ishrane zahteva potpuno pridržavanje. Ishrana u restoranima gde ne možete kontrolisati pripremu hranu predstavlja veliki problem. Ne i za one kojima je Gluten Control obavezan deo putne apoteke. Gluten Control  sadrži jedinstvenu kombinaciju proteolitičkih enzima koji olakšavaju varenje peptidnih ostataka glutena i kazeina.

IMMUNO RESPOND

Ne dozvolite da vas iznenadi prehlada na putovanju. Sačuvajte odbrambenu sposobnost organizma pomoću Immuno Respond prirodne formule za jak imunitet. Sadrži suvi ekstrakt ploda acerole, tropske višnje koja je među vodećim na listi najbogatijih izvora vitamina C. A tu su još i moćna ehinacea, med i propolis poznati po svojim antivirusnim i antibakterijskim svojstvima.

Želimo vam da putujete s osmehom i da se vratite s punim koferom lepih iskustava.