-10%

Strong Nature® Zelena kafa – napitak za mršavljenje

14 kesica

898,00 din 808,20 din

Smanjenje telesne težine 35%
Ubrzanje metabolizma masti 30%
Efikasno mršavljenje 25%
Kategorija:

Opis

400 mg suvog ekstrakta dekofeiniziranog semena zelene kafe – Svetol® (Coffea canephora robusta P.) standardizovanog na 45-50% hlorogenih kiselina.

Svetol® je zaštićeno ime francuske firme Naturex SA.

Ostali sastojci: sojino mleko u prahu, instant kafa u prahu.

Pravilna i zdrava ishrana postala je jedan od najvažnijih problema savremenog čoveka. Moderan način života podrazumeva stres, neredovnu ishranu, život u zagađenoj sredini, što su sve faktori koji dovode do razvoja raznih bolesti. Čovekovo zdravlje, kreativnost, efikasnost i raspoloženje direktno su uslovljeni njegovim svakodnevnim načinom ishrane.

Strong Nature Zelena kafa za mršavljenje predstavlja prirodni preparat baziran na ekstraktu zrna  zelene kafe, zaštićenog naziva Svetol®. Svetol® je zaštićeno ime francuske kompanije Naturex SA. U pitanju je dekofeiniziran ekstrakt zelene kafe, bogat aktivnim komponentama koje doprinose smanjenju telesne mase. Svetol® se dobija iz nepečenih zrna posebne vrste Robusta (Coffea canephora robusta Pierre), a njegova efikasnost je klinički dokazana.

Zelena kafa doprinosi smanjenju telesne težine zahvaljujući visokom sadržaju hlorogenih kiselina. Hlorogene kiseline iz ekstrakta zelene kafe smanjuju apsorbciju i oslobađanje glukoze u cirkulaciju, čime podstiču korišćenje postojećih masnih naslaga kao izvora energije. Na taj način se gubi masno tkivo u organizmu. Redukcijom masnog tkiva smanjuje se faktor rizika za nastanak mnogih oboljenja, među kojima je i dijabetes tip II.

STRONG NATURE ZELENA KAFA je namenjen kao dodatak ishrani osobama sa povećanom telesnom masom na režimu za mršavljenje.

Preporučuje se za:

Smanjenje telesne težine

Ubrzanje metabolizma masti

Jedna kesica dnevno. Sadržaj kesice rastvoriti u 100ml tople vode i popiti 20 minuta pre doručka.

Visok sadržaj kofeina

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, deci mlađoj od 16 godina, osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, kao i osobama sa srčanim problemima, visokim krvnim pritiskom i dijabetesom tipa I.

Preporučena dnevna doza ne sme se prekoračiti.

Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu.

Čuvati na suvom, hladnom i tamnom mestu van domašaja dece.