Strong Nature® Zelena kafa

20 kapsula

795,00 din

Smanjenje telesne težine 35%
Ubrzanje metabolizma masti 30%
Efikasno mršavljenje 25%
Kategorija:

Opis

400 mg suvog ekstrakta dekofeiniziranog semena zelene kafe – Svetol® (Coffea canephora robusta P.) standardizovanog na 45-50% hlorogenih kiselina.

Svetol® je zaštićeno ime francuske firme Naturex SA.

Ostali sastojci: laktoza, želatin, boje: E171, E131, E110, E104, E124.

Pravilna i zdrava ishrana postala je jedan od najvažnijih problema savremenog čoveka. Moderan način života podrazumeva stres, neredovnu ishranu, život u zagađenoj sredini, što su sve faktori koji dovode do razvoja raznih bolesti. Čovekovo zdravlje, kreativnost, efikasnost i raspoloženje direktno su uslovljeni njegovim svakodnevnim načinom ishrane.

Strong Nature Zelena kafa za mršavljenje predstavlja prirodni preparat baziran na ekstraktu zrna  zelene kafe, zaštićenog naziva Svetol®. Svetol® je zaštićeno ime francuske kompanije Naturex SA. U pitanju je dekofeiniziran ekstrakt zelene kafe, bogat aktivnim komponentama koje doprinose smanjenju telesne mase. Svetol® se dobija iz nepečenih zrna posebne vrste Robusta (Coffea canephora robusta Pierre), a njegova efikasnost je klinički dokazana.

Zelena kafa doprinosi smanjenju telesne težine zahvaljujući visokom sadržaju hlorogenih kiselina. Hlorogene kiseline iz ekstrakta zelene kafe smanjuju apsorbciju i oslobađanje glukoze u cirkulaciju, čime podstiču korišćenje postojećih masnih naslaga kao izvora energije. Na taj način se gubi masno tkivo u organizmu. Redukcijom masnog tkiva smanjuje se faktor rizika za nastanak mnogih oboljenja, među kojima je i dijabetes tip II.

Lipolytic Activity of SvetolR, a Decaffeinated green coffee bean extract…

Review on Svetol activity, mechanism of action and bioavailability_AgroF…

Effect of Svetol on weight loss on humans_Dellalibera_Phytothérapie 2006

STRONG NATURE ZELENA KAFA je namenjen kao dodatak ishrani osobama sa povećanom telesnom masom na režimu za mršavljenje.

Preporučuje se za:

Smanjenje telesne težine

Ubrzanje metabolizma masti

Jedna kapsula dnevno, 20 minuta pre glavnog obroka uz dosta tečnosti.

Visok sadržaj kofeina

Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama, deci mlađoj od 16 godina, osobama preosetljivim na bilo koji od sastojaka preparata, kao i osobama sa srčanim problemima, visokim krvnim pritiskom i dijabetesom tipa I.

Preporučena dnevna doza ne sme se prekoračiti.

Proizvod nije zamena za raznovrsnu ishranu.

Čuvati na suvom, hladnom i tamnom mestu van domašaja dece.

Broj i datum upisa u bazu Ministarstva zdravlja Republike Srbije: 3225/2018 od 16.04.2018. god.